8 Август, 2017 05:17 1 126 0

Лампард разкритикува остро Конте

  • лампард-
  • челси-
  • конте-
  • трансферна политика

Според клубната легенда трансферната политика на Челси е сбъркана

Лампард разкритикува остро Конте - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият халф и легенда на Челси Франк Лампард критикува работата на мениджъра Антонио Конте и клуба като цяло на трансферния пазар през лятото. Лампард говори след загубата от Арсенал за Суперкупата на Англия ("Къмюнити Шийлд") след дузпи, като според него в този двубой са проличали бъдещи проблеми пред тима.

"Смятам, че Конте е притеснен от факта, че от отбора ще си тръгне Диего Коща и от продажбата на Неманя Матич в Манчестър Юнайтед. За мен този трансфер е много странен. Матич беше важна част от играта на Челси през миналия сезон, а сега предстои и участие в Шампионската лига. Челси има нужда от централен полузащитник и флангови играч, за да е конкурентен. Според мен отборът ще влезе отново в битката за титлата, но дали ще я спечели е рано да се каже", коментира Лампард.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА