Last news in Fakti

7 Август, 2017 13:30 1 301 0

Бейл към Модрич: Навит съм за Юнайтед

  • бейл-
  • модрич-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед

Подобен трансфер обаче може да се осъществи най-рано след година

Бейл към Модрич: Навит съм за Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Уелската звезда на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Гарет Бейл, е изявил желание да премине в Манчестър Юнайтед. Според авторитетното английско издание Mirror атакуващият футболист е разкрил намеренията си пред съотборника Лука Модрич. Подобна сделка обаче може да се осъществи най-рано следващото лято. Тогава "кралският клуб" ще направи офанзива за привличането на Килиан Мбапе от Монако, след което ще може да се раздели с Бейл.

Треньорът на Реал Зинедин Зидан не иска да има едновременно двамата в състава си, за да не се развали обстановката в съблекалнята. Юнайтед проявява интерес към Бейл още от престоя му в Тотнъм, но тогава той предпочете офертата от "Сантяго Бернабеу". Цената на уелския национал е минимум 90 милиона паунда, което няма да е проблем за "червените дяволи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА