7 Август, 2017 16:35 897 0

В Левски очакват Делио Роси

  • роси-
  • левски-
  • договор-
  • очакване-
  • пристигане

Италианецът ще парафира договор за две години

В Левски очакват Делио Роси - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Левски очаква пристигането на италианския специалист Делио Роси, който трябва да парафира официално договор за две години, след което да бъде представен утре пред медиите и футболистите. Шефовете на столичани са силно разочаровани от поражението с 0:2 от Верея, като се надяват с идването на бившия наставник на Лацио отборът да се вдигне в най-кратки срокове, след като загуби вече пет точки в първите си три мача.

Роси изгледа от Рим загубата на "сините", но отказа да коментира видяното от него. "Не желая да коментирам нищо. Гледах Левски, но няма да говоря. Все още нямам подписан договор. Подготвям се за пътуването към София, като в България ще разберете всичко. Същото се отнася и за моите помощници", сподели Роси пред Sportal.bg.

Адвокатът на италианския треньор Лука Пердоми, който е и негов мениджър, също ще пътува за родната столица, като се очаква да остане до утре вечер в България. Това показва, че проблеми за подписването на договор между Делио Роси и Левски няма.

Бившият треньор на Салернитана, Фоджа, Пескара, Дженоа, Лече, Аталанта, Лацио, Палермо, Сампдория, Фиорентина и Болоня пристига към 18:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА