Last news in Fakti

8 Август, 2017 13:58 1 129 0

Лудогорец получи оферта за Кафу от френски тим

  • лудогорец-
  • кафу-
  • бордо-
  • оферта-
  • домусчиев

Бордо искат бразилеца за 6 милиона, Домусчиев държи на 10

Лудогорец получи оферта за Кафу от френски тим - 1
Снимка: ludogorets.com

Има сериозен напредък в отношенията между Лудогорец и Бордо относно разговорите за продажбата на голямата звезда на българския шампион Джонатан Кафу. Френският клуб е изпратил официална мултимилионна оферта за бразилския нападател, научи Sportal.bg. От Бордо са предложили шест милиона евро, но на този етап босът на “орлите” Кирил Домусчиев не е склонен да се раздели със своята перла. Бизнесменът е готов да прехвърли правата на Кафу срещу 10 милиона евро. Нападателят има договор с разградчани за още три години.

Преговорите ще продължат и при компромис от двете страни, нищо чудно да се стигне до трансфер, който ще счупи рекорда на Кайсара за най-скъпо продаден футболист от българското първенство.

Вчера източник от Лудогорец заяви пред нашата медия, че Лестър, Нант и Фиорентина имат желание да купят Абел Анисе, но на този етап не могат да се договорят за финансовите параметри. Трансферната сума за правата на сърцатия полузащитник е 5 милиона евро.

Припомняме, че наскоро Лудогорец успя да осъществи доста сериозен трансфер, като продаде централния бранител на хита в Серия “А” Аталанта за 4 милиона евро. Като цяло Кирил Домусчиев трудно се разделя с играчите на Лудогорец и продава само при изгодни оферти. Най-много пари "орлите" прибраха от продажбата на Жуниор Кайсара в Шалке - 6 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА