10 Август, 2017 13:29 1 268 0

Лудост! ПСЖ дава 180 милиона за Мбапе

  • мбапе-
  • псж-
  • монако-
  • трансфер

"Трансферът на нападателя е близо", твърдят медиите

Лудост! ПСЖ дава 180 милиона за Мбапе - 1
Снимка: БТА/АР

ПСЖ е на път да осъществи нова трансферна лудост, след като отборът е само на крачка от привличането на младата надежда на световния футбол и Монако Килиан Мбапе, твърди "Дейли Рекърд".

Английското издание уточнява, че в касата на "монегаските" ще влезе колосалната сума от 180 милиона евро и така французинът ще стане вторият най-скъп футболист в историята след Неймар. За последния парижани платиха 222 милиона евро на Барселона.

Според последни информации сделката в момента се пече и нищо чудно до броени дни Мбапе, който е трансферна цел на абсолютно всички европейски грандове, да стане част от състава на парижани.

Междувременно отборът на "принцовете" иска да привлече още Фабиньо, който играе също в състава на "монегаските" и стража на Атлетико Мадрид Ян Облак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА