Last news in Fakti

10 Август, 2017 14:27 1 719 1

Бивш играч на Барса участвал в наркокартел

  • маркес-
  • барселона-
  • наркокартел-
  • наркотици

Рафаел Маркес е посочен за едно от основните лица в дейността на Раул Флорес Ернандес

Бивш играч на Барса участвал в наркокартел - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на мексиканския национален отбор и бивш играч на Барселона - Рафаел Маркес, е обвинен от правителството на САЩ за участие в наркокартел в родината си. Според обвинението защитникът е сред основните ръководители на клана на трафиканта Раул Флорес Ернандес.

38-годишният Маркес е в списъка от 21 души, уличени за връзки с една от 42-те организации за разпространение на наркотици на територията на Мексико и САЩ. Маркес веднага отрече обвиненията чрез съобщение до главния прокурор на Мексико.

Всички активи на Маркес, които са под юрисдикцията на САЩ или се контролират от хора в страната, ще бъдат замразени.

Маркес, който има 140 мача за националния отбор на Мексико и представи родината си на четири световни първенства е сред най-обичаните футболисти в страната. С Барселона спечели четири пъти титлата на Испания и два пъти Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 345

    5 2 Отговор
    Камата също е имал участие в бизенса на родни "бижута" като Г. Илиев и тн и тн, беше се "приближил" и към ББ ама като предаде властта Стоичков го "напусна"