Last news in Fakti

12 Август, 2017 01:00 1 833 0

Дембеле сигурен за Барса - сам напусна Дортмунд

  • борусия дортмунд-
  • барселона-
  • заплата-
  • договор-
  • дембеле

Французинът ще подпише 5-годишен договор с испанския колос и ще прибира по 10 милиона евро

Дембеле сигурен за Барса - сам напусна Дортмунд - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Борусия Дортмунд Осман Дембеле се разбра за личните си условия с Барселона, пише Sport.es. На "Камп Ноу" 20-годишния френски национал ще взима годишна заплата от 10 милиона евро, а договорът му ще е за 5 сезона. Сега остава трансферът да бъде уреден и между двата клуба, след което каталунците ще представят Дембеле.

Крилото вчера самоволно пропусна тренировката на Дортмунд, за да форсира преминаването си в Барса. От "Сигнал Идуна Парк" обявиха, че ще наложат наказание на Дембеле и той ще остане извън първия отбор на рурците.

"Жълто-черните" вече обявиха, че са отказали оферта от испанския колос за звездата си, но не се споменава каква е била сумата. Предполага се, че евентуална сделка ще излезе между 100 и 110 млн. евро, с което Дембеле ще влезе поне в Топ 3 на най-скъпите футболисти за всички времена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА