11 Август, 2017 11:29 977 0

Монако не дава Фалкао на Милан

  • фалкао-
  • монако-
  • милан-
  • трансфер

Предложението на "росонерите" е било за 30 милиона евро

Монако не дава Фалкао на Милан - 1
Снимка: БТА/АР

Френският шампион Монако е отхвърлил оферта на стойност 30 милиона евро от италианския гранд Милан за голмайстора на тима Радамел Фалкао. Според информации на "Франс Футбол" италианският тим иска на всяка цена да привлече колумбийския голаджия, който след много слаб период в кариерата си успя да си върне топ формата и помогна на тима му да се пребори с ПСЖ за титлата.

Трябва също така да се отбележи, че през юни месец "Ел Тигре" подписа нов договор с "монегаските", който ще го задържи в отбора до лятото на 2020 година. През миналия сезон латиносът наниза 30 гола в 43 мача на клубно ниво.

Така на практика той показа, че не е приключил за футбола, след като в един момент някои специалисти тотално го отписаха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА