19 Август, 2017 05:14 7 148 23

Джошуа: Следващият ми съперник е Кубрат Пулев!

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • кардиф-
  • бокс-
  • съперник

Очаква се сблъсъкът да се състои в Кардиф в края на месец октомври

Джошуа: Следващият ми съперник е Кубрат Пулев! - 1
Снимка: Instagram

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че следващият му съперник ще бъде Кубрат Пулев, съобщи BoxingScene.

27-годишният британски боксьор иска срещата между него и българина да се проведе в Кардиф, а не в Лас Вегас, каквито предложения има към този момент.

Антъни Джошуа беше попитан кога ще се бие с Луис Ортис, който е претендент за титлата в Световната боксова организация (WBA). „Нямам против да се бия с него, но трябва да изчака. Следващият ми съперник ще е Кубрат Пулев“, заяви боксьорът.

Той посочи, че няма нищо против мачът да се играе на американска земя, но сърцето му иска да е в Кардиф заради оказаната подкрепа от местните фенове в професионалния му път.

Антъни Джошуа добави, че от година има уговорка с Кубрат Пулев за боксов двубой. По всяка вероятност сблъсъкът между двамата ще бъде в Кардиф в края на месец октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А леле

    38 21 Отговор
    Ще бъде пълна трагикомедия, Кубрат ще покаже че българските мутрички са чували с ла.на, а може и да пострада много сериозно щото негъра има много тежък удар .............. ще ни посрами доста по-лошо от мача с Кличко

    Коментиран от #4, #5

  • 2 кроко

    32 15 Отговор
    Лично аз вярвам, че ако Кубрат се подготви сериозно за боя и предприеме някаква отбранително-контроатакуваща тактика, тогава той ще има шанс поне да не бъде нокаутиран, което за него пак ще е успех.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 сойкаПЕИСМЕХУЛКА

    23 15 Отговор

    До коментар #1 от "А леле":

    Аз също не вярвам, че в този мач Кубрат ще победи, но това не ми дава право да го съдя. Напротив, радвам му се на успехите, които е постигнал, защото е българин. Не знам мачът дали ще е трагикомедия, но твоят злобен коментар е трагикомичен, защото той бълва завист и НЕГРАМОТНОСТ. Съдейки по твоите писаници, то най-вероятно ти си някое малко и злобно човече, което е крайно неудовлетворено от живота, защото не е постигнало нищо, освен да си извоюва една заплата от 400лв. на месец, бъхтейки се по 12 часа дневно за нея.
  • 5 Fanetti Mazakura

    30 7 Отговор

    До коментар #1 от "А леле":

    Че случайно Кличко да няма по-леки удари от Джошуа? Честно казано си мисля, че стила на Кубрат е далеч по-пригоден за противник като Джошуа, отколкото Кличко. А колкото и да мразя Кубрат като личност, самият факт, че се бие срещу противници като гореспоменатите, го слага в световния елит безспорно. Но мисленето ни е, че щом не е номер едно- не става. Прост народеееееееей!
  • 6 кроко

    17 10 Отговор
    Вмнаги съм се чудел на тукашните хейтъри, които блъскат тук постоянно негативни коментари за Кубрат ! Пулев за българският бокс е като Аспарухов и Стоичков за българския футбол, хубав, лош, това е и затова ние трябва да си го тачим. Едва ли в близките 40-50 години в България ще се появи такъв боксьор, който да получи правото да излезе на бой за титлата, срещу световния шампион в най престижната тежка категория, освен ако не си натурализираме някое негро от Америка.

    Коментиран от #11, #18

  • 7 Бесен Язовец

    15 7 Отговор
    Там ще го нагребе повече и от мача с Кличко това не са софийските кръчми да се правиш на ербап.Тука по София се помни как изреза в бъбреците мистър Бг. 2014г.
  • 8 Кличко

    17 7 Отговор
    От тва селско чучело след този мач със сигурност човек няма да става
  • 9 THC-TEAM

    15 8 Отговор
    Следващи стъпки на Кубрат след мача:параолимпийските игри.
  • 10 Варна

    14 2 Отговор
    Аз съм националист и ще подкрепям с двете ръце нашия шоп...
    Но, имам големите притеснения, че мачът ще приключи безславно още в първият рунд.
    Това младо момче джошуа има почти същия стил на Кличко, само дето е по- млад, по- бърз и е биткаджия.
    Практиката показа, че Пулев не го бива да се защитава от по- пъргави противници и особено от тези, които имат афинитет към крошетата.
    Ще е чудо, нашият който по- неподготвения и по- стария да успее да се справи.
    Дано...
  • 11 Vulpes

    5 10 Отговор

    До коментар #6 от "кроко":

    За кой Аспарухов става въпрос? Защото освен Бербатов и Стоичков,никой друг по света не е чувал за други известни БГ футболисти! Или ти си от онея заблудените левскарчета,дето още се прекланят пред алкохолика убиец! Тук говорим за бокс! Не за футбол,и ако случайно незнаеш известни БГ боксьори със световни,европейски и дори балкански медали......то по добре не коментирай,само и само да отчетеш дейност!!!

    Коментиран от #13, #15

  • 12 гост

    4 7 Отговор
    Кобрата ще ти омота че.иите !!!Ще има да те размята по ринга като прани гащи !!!
  • 13 А един във Флоренция рисуваше

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "Vulpes":

    Има интервю с Чезаре Малдини-вероятно си чувал за него ,бащата на Паоло Малдини и легенда на Милан ,от най-силните му години. -Искахме да го закупим , но вашата политика тогава не го позволи да дойде при нас. И това щеше да бъде третия най-скъп трансфер в историята на футбола ,след Пеле и Гаринча. Не че Милан не взе след това 3 бързи европейски шампионски купи , и без Гунди, но за същият Аспарухов става дума.Аз няма да кажа нищо лошо за Стоичков , дори и когато Сираков падаше за дузпи на СП 94г. а Стоичков ги вкарваш,и стана гол майстор и златна топка-футбола е отборна игра.
  • 14 куровед

    15 4 Отговор
    Вечното мрънкане, под сурдинка е характерно за българина.
    Мрънка по всяко време-на работа, на маса, сред природата, когато е в отпуска.Но това че мрънка е всичко-ние (по голямата част от нашето общество) не полагаме усилие за нищо друго-няма борба, вяра, ценностна система.Гледаме да прекараме Вуте и се радваме, когато той сам се прекара.Е затова ще ни командват разни псевдопатриоти, бодигардове на бай Тошо или полуоткачени лелки от БСП.Кадърните в политиката не ги харесваме, а избираме такива като нас си.
    Аз съм пък вярвам, че Кубра може да бие Джошуа.Ако ли пък падне-кога друг българин е бил или ще бъде като него?
    Айде сега идете да помрънкате и да се оплачете колко сме зле, а утре пак и така.....

    Коментиран от #19

  • 15 пор

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "Vulpes":

    Е, това че ТИ не си чувал, не значи, че е вярно.
    То някой не са чували че земята се върти и че е кръгла, но това не значи че е плоска и се поддържа от 4 костенурки.
  • 16 Илиян

    9 5 Отговор
    Мисля че Кубрат Пулев се бие на най високо ниво и това е достатъчно за България! И трябва да го уважаваме че ни доставя удоволствието да го гледаме с най големите в бокса !!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "кроко":

    Какви хейтъри бе,?!Когато фактите говорят дори такива лизачи като теб трябва да мълчат!Когато наричаш нещата с истинските им имена си хейтър за този,на който не му изнася!Аре след мача пак се прави на остроумен.
  • 19 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "куровед":

    Ходи да преподаваш философия шушумиго като си толкова разбиращ и пропагандиращ българското.Поредния разбирач
  • 20 Сандо

    6 3 Отговор
    А тебе с какво ще те посрами бе?
    Все едно ти е син, пък и да беше...
    Само това, че ще стъпи на ринга е достатъчно. А ако някой може по-добре да отиде той да ни отсрами!
    Не вие срам! Дърдорковци!
    А Кобрата нека си вземе и милиончетата и да му е зле. Дано победи, но тогава ще пеете друга песен, но и да падне, то си пада само той и неговото име. Ама пък стигнал до най-добрите.
    Успех Кобра и да живее България!

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Трезвомислещ

    2 2 Отговор
    Наистина сме много прости. Кажете ми друг народ, който вика ура на чуждите и плюе своите. Пулев нямало да бие Джошуа, щял да опозори България. С какво ще ни изложи пред света- с това, че боксьори от ранга на Джошуа и самият той са му съперници? Всички други народи подкрепят големите си спортисти, а само и единствено ние ги хулим, разяждани от някаква необяснима завист и злоба към успехите им. За съжаление това е нещо като национална черта- успелият трябва да бъде оплют. И не си мислете, че това си го знаем само ние- разбраха го вече и американци, и руснаци, германци- всички. Затова и не ни бръснат за слива- защото виждат, че не сме единни в нищо и не се подкрепяме.
  • 23 РОМ

    1 0 Отговор
    Знам че ще ми сложите много минуси и това ще е че съм РОМ,колкото и да съм прав за всеки от тук ще съм най черния.ПУЛЕВ много хора го мразят,даже и самият аз го мразя и това е че,няма грам човещина и отношение в него.Никаква култура,никаква интелигентнтност.Арогантен,безкрупулен,а всички хора най много това ценим,не е ли така.А няма човек който да не може да се бие и да се защитава,но преди всичко трябва да сме човеци-Пулев това го няма.КЛИЧКО за мен е високо интелигентен човек,каквито трябва да бъдат всички добри спортисти.ПУЛЕВ си е пулев,вижте ми мускулите и само това ,той друго едва ли схваща.