23 Август, 2017 11:58 903 0

Тежки дни за Попето в Спартак

  • попов-
  • спартак москва-
  • карера-
  • трансфери-
  • бъдеще

Треньорът преговаря с двама полузащитници

Тежки дни за Попето в Спартак - 1
Снимка: spartak.com

Ивелин Попов може да играе все по-малко в руския гранд Спартак (Москва), ако треньорът му Масимо Карера осъществи намеренията си да подсили халфовата линия.

Италианецът преговаря с халфа на Рубин Магомед Оздоев и Вячеслав Подберьозкин от Краснодар, тъй като не е доволен от моментното представяне на тима в тази част от терена.

Попето позагуби доверието на Карера след трансфера на Марио Пешалич, а българинът не се появи в игра и при загубата с 3:4 от Локомотив (Москва), когато отборът се нуждаеше от изравнителен гол, а тимът му имаше право на още една смяна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА