23 Август, 2017 12:58 1 748 2

Джошуа: Мога да се пробвам в MMA

  • джошуа-
  • мма-
  • бокс-
  • кариера

"Обичам да се бия, бих опитал, макар да знам, че може да загубя", заяви световният шампион по бокс

Джошуа: Мога да се пробвам в MMA - 1
Снимка: БТА/АР

Шампионът по бокс в тежка категория Антъни Джошуа направи голяма крачка към ММА боевете като каза, че в бъдеще е готов да се пробва в свободните боеве.

Джошуа призна, че се е заинтригувал силно от предстоящата боксова битка между непобедения Флойд Мейуедър и ММА звездата Конър Макгрегър този уикенд.

"Обичам да се бия и бих опитал. Ще включа клауза да не ми прилагат хватки за отказване, защото е твърде сложно да се науча да ги преодолявам. Най-вероятно ще загубя, защото това показва историята на бивши боксьори в ММА. Трудно е да се справят с ритниците и хватките, но защо да не пробвам", коментира Джошуа.

Припомняме, че британецът ще се бие с Кубрат Пулев на 28 октомври на стадион “Милениъм” в Кардиф, като договорът се очаква да бъде подписан до края на месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аре и тоя

    9 0 Отговор
    Може още да включи клаузи на противника едната ръка да е вързана да е с 20 кг по-лек да подскача само на един крак и т.н.
    Че къв ММА, ще е тогава....бокс в клетка нищо повече....
    Явно и тоя си прави устата за подобен мач ШОУ в който всичко да е предизвестено, но да гепят по няколко стотин милиона ! Малко като Кеч мания ама за много повече пари, после и в киното, ще иска да го снимат
  • 2 Vasik Atanasova

    6 0 Отговор
    в професионалния бокс има повече пари
    за какво му е мма