Last news in Fakti

24 Август, 2017 09:48 840 0

Мидълзбро праща оферта за Каранга

  • каранга-
  • мидълзбро-
  • скаут-
  • нападател-
  • цска

Голмайсторът на ЦСКА гласен за заместник на Руди Жестед

Мидълзбро праща оферта за Каранга - 1
Снимка: БТА

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга е попаднал в полезрението на английския Мидълзбро, който е готов да прати оферта за него в офисите на "Българска армия", пише „Меридиан Мач“. Тимът от "Ривърсайд" има сериозни амбиции да се завърне в Премиър лийг и иска да подсили състава си в битката за челните места в Чемпиъншип.

Клубът спешно се опитва да намери заместник на нападателя Руди Жестед, който бе продаден на Лийдс за 6 милиона паунда. Така от Мидълзбро са хвърлили око на голмайстора на "червените" и ще направят опит да го вземат в състава си.

От ЦСКА трудно ще се навият да се разделят с най-добрия си играч от началото на сезона. В същото време обаче, ако офертата на англичаните е наистина сериозна, за "червените" ще е трудно да я отхвърлят. Така вероятността Каранга да си тръгне не е никак малка. Ако не сега, то през зимната пауза това се очаква да се случи.

Не е тайна, че отговорникът за селекцията в Мидълзбро Гари Гил бе в събота на "Армията", за да наблюдава мача с Витоша (Бистрица). Първите информации бяха, че той е харесал Божидар Чорбаджийски, но явно Каранга му е направил по-сериозно впечатление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА