Last news in Fakti

25 Август, 2017 12:28 600 2

Антъни Иванов остана 10-ти на Световното за юноши

  • иванов-
  • световно за юноши-
  • плуване

Диана Петкова, Петър Божилов и Йордан Янчев далеч назад

Антъни Иванов остана 10-ти на Световното за юноши - 1
Снимка: facebook

Антъни Иванов остана на десето място на 100 метра бътерфлай на световното първенство по плуване за юноши и девойки в Индианаполис (САЩ). Състезателят на Николай Вакареев и Вихрен (Сандански) даде време от 53.53 секунди в полуфиналите, което беше с половин секунда по-бавно от най-доброто му лично постижение. Коронната дисциплина на Антъни обаче е 200 метра бътерфлай. Именно в нея той завърши осми на Световното за мъже и жени в Будапеща преди месец.

Най-добър в полуфиналите бе руснакът Андрей Минаков, който постави рекорд на шампионатите с време 52.23 секунди. Финалът в дисциплината е тази вечер.

Другите български представители не успяха да преодолеят сериите си. Диана Петкова плува далеч от възможностите си на 100 метра свободен стил, като финишира на 30-о място с 57.87 секунди.

Петър Божилов завърши на 31-во място на 200 метра свободен стил с време 1:53.17 минути. Йордан Янчев е 37-ми с 1:53.89 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Бътерфлай не е труден, но много тежък стил.

    Коментиран от #2

  • 2 таня богомилова

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ko каза ко....