Last news in Fakti

25 Август, 2017 15:26 1 352 0

Футболист в безсъзнание след зловещ ритник (ВИДЕО)

  • купа на чили-
  • сан марко де арика-
  • антофагаста-
  • ритник-
  • вилегас

Кошмарен инцидент на мач в Чили

Футболист в безсъзнание след зловещ ритник (ВИДЕО) - 1
Снимка: youtube

Кошмарен инцидент съпътства срещата от Купата на Чили между отборите на Сан Марко де Арика и Антофагаста. Гостите спечелиха с категоричното 4:0, но победата им бе помрачена от ужасяваща контузия, която получи защитникът Себастиан Вилегас.

В 50-ата минута на срещата той получи свиреп ритник в главата от Кампос, който пък бе изгонен с директен червен картон (виж в прикачения видеофайл от 0.36 сек). Вследствие на удара потърпевшият губи съзнание.

"Себастиан има черепно-мозъчна травма и множество лицеви фрактури. В момента е в болница, като състоянието му е стабилно", се казва в официално изявление от страна на клуба му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА