Last news in Fakti

27 Август, 2017 05:16 1 239 0

Стеф Къри: Аз и Неймар си приличаме!

  • къри-
  • неймар-
  • псж-
  • гост-
  • нба
Стеф Къри: Аз и Неймар си приличаме! - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри беше специален гост на Пари Сен Жермен и символично даде началния удар на мача срещу Сент Етиен, спечелен от тима на Унай Емери с 3:0. Гардът на шампиона в НБА получи и фланелка на ПСЖ с номер 30.

"Това е първото ми идване в Париж. Градът е наистина прекрасен. Тук всичко е история. Посещението ми е кратко, но ще се върна отново, за да видя колкото се може повече от Париж. Радвам се също така, че посетих "Парк де Пренс" и мача на ПСЖ", заяви Къри.

"Истинско удоволствие е да наблюдаваш на живо звезди на футбола като Неймар. Миналата година той беше на мач на Голдън Стейт. Неймар е изключително талантлив. Когато е на терена, знаеш, че винаги ще се случи нещо интересно. Между нас има много общи неща. И двамата сме максимално отдадени на това, което вършим. Виждате, че Неймар постоянно се усмихва, което означава, че се наслаждава на работата си", сподели още баскетболната звезда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА