27 Август, 2017 01:00 2 335 2

Драма в Ливърпул! Коутиньо не иска да играе

  • коутиньо-
  • ливърпул-
  • барселона-
  • отказ-
  • трансфер

Халфът се надява на ново предложение от страна на каталунците

Драма в Ливърпул! Коутиньо не иска да играе - 1
Снимка: БТА/АР

Драмата със звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо продължава с пълна сила. Както е известно, бразилецът иска да бъде продаден на Барселона, но англичаните отсвириха тотално офертите на каталунците, които бяха меко казано неадекватни с клаузите, които съдържаха.

Последното предложение на Барса беше на стойност 138 млн. евро, но 50 млн. евро от сумата бе под формата на определени бонуси, което бе моментално отказано от ръководството на Ливърпул.

Според beIN Sports, Коутиньо е много разочарован от твърдата позиция на червените да не го продават. Той е готов да бойкотира всички мачове на отбора, не само в Шампионската лига. До момента бразилецът не е взел участие в нито един официален мач от началото на сезона, а от клуба изтъкват като причина контузия в гърба.

Коутиньо се надява до затварянето на трансферния прозорец каталунците да отправят още една оферта за него и този път Ливърпул да я приеме.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългия

    7 0 Отговор
    Има договор лигльото. Да си го изпълнява. Ако трябва да му дадат мотика и да копае розите докато стане свободен агент. СърАлекс го показа това на Бербатов.
  • 2 Късия

    3 0 Отговор
    С тази разлика, че Барби не искаше трансфер....