27 Август, 2017 09:56 9 243 23

Мачът на века: Мейуедър ступа МакГрегър (ВИДЕО)

  • мма-
  • бокс-
  • мейуедър-
  • макгрегър
Мачът на века: Мейуедър ступа МакГрегър (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Флойд Мейуедър победи с технически нокаут в 10-ия рунд дебютанта на боксовия ринг - ММА шампиона Конър МакГрегър. Те се биха пред 20 хиляди зрители в Лас Вегас. За Мейуедър това е 50-а победа.

Срещата се игра по правилата на бокса и беше предвидена в 12 рунда. Мачът е завръщане на професионалният ринг за непобедения Мейуедър (вече 50 мача, 50 победи), който не се е боксирал от 2015 г., когато победи Мани Пакиао.

За ирландеца МакГрегър това беше първо предизвикателство на боксовия ринг. В ММА двубои шампионът има 21 победи в 24 мача.

Милиони по света гледаха двубоя, като прогнозираната печалба от него е в размер на от 600 млн. долара до 1 млрд. долара.

Мейудър разкри, че най-вероятно ще прибере колосалните 350 млн. долара от наградния фонд. Неговият противник пък ще трябва да се задоволи със 100 млн. долара, което обаче е в пъти повече от хонорарите за ММА двубоите му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говньо

    3 25 Отговор
    Просто черните хора имат по голям потенциал! Паметник на Великия Шака-Зулу!

    Коментиран от #13, #23

  • 2 Бокс

    15 15 Отговор
    Не просто бокса вече е супер тъп и скучен спорт.Няма зрелище а бойците се бият като женички.
  • 3 Гост

    22 2 Отговор
    Както се казва " Не побеждава по-силния , а силен е този който победи".
    Честито на Мейуедър , и браво на Макгрегър. Издържа до 10 рунд , но
    подцени анаеробната среда която е неизбежна при продължителен боксов бой .Авторе на втория коментар качвал ли се е някога на ринга
    между въжетата !?
  • 4 Обективен

    22 8 Отговор
    Няма как ММА срещу боксьор.

    В една друга среда, с други правила, чернилката няма шанс. Но по неговите правила, изхода на мача бе ясен

    А някой може ли да ми каже, защо не се бие напр. С Джошуа, като е много велик?

    Коментиран от #5

  • 5 Говньо

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "Обективен":

    Различна категория са! Има как всичко! Ти май имаш субективни пристрастия! Обичай и харесвай ЦИГАНИТЕ!

    Коментиран от #22

  • 6 Дидо

    28 0 Отговор
    Направиха си едно спокойно мачле, прибраха си паричките... Не е виновен този, който яде баницата...

    Коментиран от #7

  • 7 Говньо

    1 12 Отговор

    До коментар #6 от "Дидо":

    Не е вярно, защото тъмнокожия нокаутира белия! Ха ха ха

    Коментиран от #16

  • 8 Гост

    11 1 Отговор
    Едно не може да се отрече - боксът е в основната подготовка на всеки един ММА боец . А също не може да се отрече шоуто което правят американците от африкански произход не само на ринга или октагона,
    ами и в NBA,NFL...
  • 9 Boss

    6 3 Отговор
    Пълен цирк ...
  • 10 Звездата

    5 1 Отговор
    .аси разбирачите

    Коментиран от #11

  • 11 Говньо

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "Звездата":

    ам ти кво разбираш? Нищо нали?
  • 12 Deborg

    6 3 Отговор
    Ако това беше "мачът на века"....:)))
  • 13 Оптимус

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Говньо":

    Не бих делил нещата просто така... Черните, не са по-потенциални от белите, във всичко, нито белите от черните във всичко. При равни условия, на обучение от бебета, повечето хора постигат сходни резултати, в една и съща база. Черните, живеят на по-топли слънчеви места - това ги развива по-бързо и се дължи на климатичното влияние. Затовав тропиците тревата никне по-бързо, и организмите се развиват по-бързо, а в студените места по-бавно. Ние в умерения климат сме по-средата. Но интелектууално, най-добри постижения на човечеството са дали именно умерените климатични хора - китайци, японци, латини... Затова повечето научни достижения са тяхно дело. Ние българите сме част от това. Чернокожите, са по-слънчеви, по-темпераментни - дължи се на климата. Но нито един вид не е за подигравка - всеки човек отговаря за делата си сам! Затова, че не е добре да се стълпотворяват прекалено много чернокожи примерно в европейското населетие, не защото са черни, а защото се видоизменя етносният и духовно кармичният отенък на живота. Иначе цвета не е най-важното! Проблема е, че като се промени духа на живота, се видоизменя и смисъл и останалото. Тук в България политиците промениха духа на живота, от там те съсипаха и единността ни. Вече е невъзможно да сме единни, сплотени, обединени - веднъж всееш ли омраза, недоверие сред хората, връщане назад няма! Затова и повече няма как да сме единни. Сега всеки ще се оправя както може.... Но глупости плямпат по медиите с това "ние"...

    Коментиран от #17

  • 14 Гост

    2 2 Отговор
    Честно да ви кажа заложих 50лв на кефициент 4.50 за Конър въпреки че си знаех че Флойд е много добър и ще вземе победата ,но очаквах неочакваното защото Конъра беше много нахъсан и в Ufc 25 минути игра ги изкарва без проблем на 77кг категорията например последния мач с Нейт Диаз ... Та си помислих, че за 4-5 рунда защо пък да не може да вкара някой друг стабилен удър .... Разочаровън съм.
    В крайна сметна нали си взеха паричките нищо ,че се прегръщаха през цялото време
  • 15 Vasik Atanasova

    6 2 Отговор
    мма и бокса са различни спортове
    все едно майкъл фелпс и юсейн болт да плуват и да се състезават
    беше подложена репутацията на бокса и се видя че
    боксьора победи
    ако беше обратното
    мейуедър нямаше и един рунд да изкара
    по правилата на ММА

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Оптимус":

    Оптимусчо, оптимусчо сигурно се мислиш за много умен!? Още малко като ти чета глупостите ще повярвам и, че и живота сам по себе си също е произлязъл от климата!?

    Коментиран от #21

  • 18 можещ

    10 3 Отговор

    До коментар #15 от "Vasik Atanasova":

    Магкрегър беше този, който се изхвърли и предизвика американеца. Ако не се лъжа Мейуедър от две години няма мач и е 11 години по-възрастен от ирландеца. То е ясно, че при ММА правилата резултата щеше да е друг. Ама ирландеца да не се е напъвал, като гладен на ср*не. Никой не му е виновен. Дъртия го изчака да се умори и го почна.
  • 19 Гост

    1 1 Отговор
    Хляб и зрелища ... и шоуто да продължава.
  • 20 ААА

    6 0 Отговор
    Шанса на Макгрегър беше ,да се хвърли в първите 3 рунда , на принципа -Кило кръв метър кожа ,и ако може да мине със сила през гарда на Мейуедър , предвид и ръстовото си предимство и да го бута на въжетата, а с някой тежък удар да му размъти айряна. С разигравания и всеки изминал рунд, умората та убива . В професионалният Бокс 80% от тренировките са за физическа сила и издържливост и тя да покрива 15 рундови мачове. И за това тренировките в проф. бокс са може би най-тежките , а световният шампион по бокс тежка категория е най-опасният човек на планетата.
  • 21 Оптимус

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Аз от векове виждам, че тая изкривена държава и народ от много столетия върви към пропастта, благодарение на тикви, като твоята. Не твърдя, че съм умен - ако бях, нямаше да се върна в кочината на ДС кенефа и тикви като теб, а щях да си остана в Дания, където повече културни хора има. Но не съм умен и си дойдох. Впрочем, аз съм прав, но ти нямаш сиво да го проумееш.... Постави две цветя, едното на топъл климат и влага, както в Амазония и др... и второто в Сибир! Кое ще расте по-добре и бързо? Естественно в топлите места... Човека е същият... Той е живот. А ти си очевидно поредната макакска присмехулна клетка, която може само да се присмива? Смей се! Аз българина вече се намразих, задето съм се родил с такива като Винет, Цура, Гоце, теб и поне 2 млн. като теб. Просто ми обезсмисляте живота и на поколения мои прадеди. Отвратен съм от такива като теб, да знаеш! Вие сте помията на живота, смачкваща красивото. Много сте.... Затова няма живот за красивото тук. Затова и гинете от простотията си. Но аз, ще се оправя. Стига да спра да се закачам, за такива като теб - цапате ме, ограбвате ме, подигравате, тровите, убивате. А това не мотивира. Ще се откача и ще се оправя.
  • 22 Мършата

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Говньо":

    Ама че ник имаш)))) Говньо ти е името или ти е прякор?
  • 23 mediator37

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Говньо":

    Я питай всички негри пребити от братята Кличко през последните десет години, дали така мислят.