Last news in Fakti

27 Август, 2017 22:33 1 052 0

Играч на ЦСКА близо до Панатинайкос

  • симао-
  • панатинайкос-
  • цска-
  • трансфер-
  • зека

Давид Симао е предложен на гръцкия гранд

Играч на ЦСКА близо до Панатинайкос - 1
Снимка: БТА

Халфът на ЦСКА Давид Симао е предложен на гръцкия гранд Панатинайкос, съобщи местна медия вчера, цитирана от "Тема спорт".

Зелените търсят заместник на една от звездите си Карлос Зека. Той е пред изходящ трансфер след 6 години и над 160 мача 8 ПАО. Агентът на Зека и Симао е един и същ и поради тази причина Давид е бил предложен на гръцкия гранд. Панатинайкос търси именно разиграващ халф. В клуба са се запознали с изявите на португалеца в ЦСКА през последната година и според гръцките колеги той е сред основните опции за заместник на Зека.

Симао има 24 мача и 3 гола за армейците в елита, откакто беше привлечен през лятото на 2016 г. В момента обаче халфът е в лазарета, след като получи контузия в двубоя с Лудогорец във 2-ия кръг и оттогава не е играл. Давид се завръща от Португалия в началото на тази седмица след рехабилитация при доктора на Спортинг Лисабон.

27-годишният Симао е бивш младежки национал, а също и юноша на Бенфика, като е бил част от клуба в периода 1999-2013 г., но без да запише мач за представителния отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА