29 Август, 2017 09:29 3 084 5

Да се посмеем с новата звезда на Барселона (ВИДЕО)

  • дембеле-
  • барселона-
  • жонглиране-
  • представяне-
  • трансфер

Усман Дембеле сгафи с топката по време на официалното си представяне

Да се посмеем с новата звезда на Барселона (ВИДЕО) - 1
Снимка: youtube

Рекордната покупка в историята на Барселона Усман Дембеле се изложи по време на официалното си представяне пред 17 000 фенове на „Камп Ноу”.

Каталунците ще платят 105 милиона евро на Борусия (Дортмунд) веднага и още 42 милиона евро под формата на бонуси при добро представяне на 20-годишния френски халф. Дембеле бе привлечен от Барса като потенциален заместник на напусналия за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро Неймар в посока ПСЖ, но със сигурност не впечатли привържениците на испанския гранд с първата си изява.

По време на представянето си френският национал жонглира с топката, но в този момент това не му се удаде добре. Той опита популярния трик на бившия нигерийски национал Джей Джей Окоча, но не успя да вдигна с пета топката и да я прехвърли през главата си. Кълбото се удари в задните части на Дембеле, а след това той го изрита в трибуните. Със сигурност някои от феновете на Барселона ще се запитат дали този футболист наистина си струва тази гигантска сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LOL

    3 7 Отговор
    Вие се смейте, той нека му е зле. Тука само така, или се коментира или се присмива.
  • 2 Камп Ноу

    6 2 Отговор
    Тези грандиозни суми са фейк. Неймар за 222 млн. Евро ?!?!?Първото няма такива пари, второто наистина кой ще даде за такъв некадърник такава баснословна сума. Целта е с дъмпинг да се завиши "цената" на този продукт, малките дечица да си вярват, че ако се трудят, тренират и имат късмет ще имат парче от тази баница и да има голяма зрителска аудитория пред телевизорите и на трибуните. Както казваха някой водещи на терена има стока за над един милиард....има, топ-серсеми с номинална стойност на хартия милиони, де факто - жълти стотинки.
  • 3 kick

    8 0 Отговор
    Тия маймуни що ги лансират!!!
  • 4 Коректор

    1 1 Отговор
    Стойнев как не те е срам! Пише се отдаде не удаде.

    Коментиран от #5

  • 5 Едно си мислиш то друго

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Коректор":

    Как пък теб не те е срам...
    https://rechnik.chitanka.info/w/%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0