Last news in Fakti

30 Август, 2017 09:57 1 617 1

Лудост! Барселона вади 160 милиона за Коутиньо

  • коутиньо-
  • ливърпул-
  • барселона-
  • трансфер-
  • оферта

Сделката ще се осъществи до края на трансферния прозорец

Лудост! Барселона вади 160 милиона за Коутиньо - 1
Снимка: БТА/АР

Трансферната драма със звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо продължава с пълна сила. Както е известно, бразилецът иска да бъде продаден на Барселона, но англичаните отсвириха тотално офертите на каталунците, които бяха меко казано неадекватни с клаузите, които съдържаха.

Последното предложение на Барса беше на стойност 138 млн. евро, но 50 млн. евро от сумата бе под формата на определени бонуси, което бе моментално отказано от ръководството на Ливърпул.

Сега обаче "каталунците" са готови да извадят феноменалните 160 000 000 евро и да си осигурят услугите на Коутиньо. Според Yahoo Sport двата клуба вече са се разбрали и сделката е пред финализиране. Информацията бе цитирана и от Sport.es.

Трансферът се бави поради нежеланието на Монако да продаде халфа Тома Лемар на "мърсисайдци". Преговорите между двата клуба продължават, като днес тимът от Княжеството отклони и третата оферта на "червените". Коутиньо не е играл от началото на сезона за Ливърпул, като дори подаде молба за трансфер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДедоТи

    1 0 Отговор
    Чул те Господ господин Стойнев !