30 Август, 2017 10:56 7 890 19

Еди Хърн намери заместник на Кобрата

  • хърн-
  • пулев-
  • заместник-
  • бокс-
  • световна титла-
  • джошуа

"Ако Пулев не иска да се бие, винаги има други желаещи", заяви промоутърът на Джошуа

Еди Хърн намери заместник на Кобрата - 1
Снимка: БТА/АР

Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, вече е намерил заместник на Кубрат Пулев, ако българинът откаже да се бие на 28 октомври със световния шампион. Българинът не е съгласен с краткия срок за подготовка преди мача. Преди седмица Кобрата пусна интервю в своята Фейсбук страница, в което обясни как има проблем при комуникацията с неговия мениджър и промоутър Кале Зауерланд по отношение преговорите за двубоя с Джошуа.

„Ако Пулев няма желание да се бие, тогава следващият претендент в ранглистата на Международната боксова федерация е Карлос Такам. Това отново ще е тежък двубой – коментира Хърн пред интернет боксовата телевизия IFL. – Всички разговори с Кале Зауерланд са позитивни. Ясно е, че той ще трябва да се разбере с Пулев, за когото това е голяма възможност. Той ще изкара много пари. Убеден съм, че този мач ще се състои на 28 октомври.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боксьорчетоо

    61 41 Отговор
    Парите не са всичко. Ако Кубрат гледаше само тях,отдавна да се бие под германски флаг! Само респект за Кобрата! Едва ли има народ като нашия дет си плюва една от гордостите на родината. А в нашата родина поводите за гордост не са много...Иначе всички сме интернет нинджи и разбирачи! Евала Кобра,голям си!

    Коментиран от #11, #17

  • 2 небоксьорчето

    40 4 Отговор
    ами ок,ама той това можеше и го знаеше още от ранната пролет....Що не се готви оттогава?!

    Коментиран от #3

  • 3 Боксьорчетооо

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "небоксьорчето":

    Не съм говорил с него,но предполагам,че е очаквал да има реванш Джошуа-Кличко. Това не е като онова. Можеше и с Кличко да се бие...не е врачка. Нещата са на друго ниво,без опонент може да поддържа добра физическа и толкова
  • 4 вес

    35 8 Отговор
    Дори 12 годишния ми син стопли, че Кубрат разиграва цирк. Само където е различен от този преди срещата му с Кличко
  • 5 опала

    23 17 Отговор
    Отдавна го разкриха: Опуленета Ковра не става!
  • 6 висок

    18 18 Отговор
    Страх, страааах сковава "кобрата"!
  • 7 Hе се чува

    25 4 Отговор
    Имал проблем с комуникацията !
    Проблема е в транспондера настроен на Payner Music .
  • 8 Morgoth

    8 2 Отговор
    Стандартни заигравки по преговорите за мача. Няма как Кобрата да пропусне шанс да се бие с шампиона. Парите са много, а колкото и малка да е вероятността да вкара нокаутиращ удар при тежките тя хич не е за подценяване.
  • 9 Snake eater

    22 4 Отговор
    Кобрата май си е чист смок :)
  • 10 евалата

    6 5 Отговор
    и все пак имаш 19 минуса...срам за всички които са ти сложили минус.евала брат на същото мнение съм
  • 11 евалата

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Боксьорчетоо":

    Публикувано във факти.бг: и все пак имаш 19 минуса...срам за всички които са ти сложили минус.евала брат на същото мнение съм
  • 12 Брутален нерез

    4 4 Отговор
    Епа Кобрака да се призори малко и да ходи да изкара некой лев, па може и да стане чемпиън да дигне народо така да се каже.
  • 13 Може да е тъп,но е упорит

    4 3 Отговор
    Малко са му парите,но пак ще се изкара голям родолюбец!
  • 14 pavel

    5 2 Отговор
    Цирк, Прави се Кобрата на неподготвен, нямал добра комуникация с менаджера глупости на таркалета
  • 15 Vasik Atanasova

    10 3 Отговор
    нашия си мисли че вестник ще му четат хората
  • 16 Ники

    10 6 Отговор
    Искам да ви кажа че това не е страх , защото той е Професионален боксьор и неговата цел е да стигне до тези мачове !!! Дори и да загуби в тях са славата и парите !!! Пък винаги има шанса и да спечели дори да не е много голям !! В случая понеже вече са големите пари на масата мениджърите му са го игнорирали и са си позволили да си правят сметки без него , което е нормално да го дразни ... и особено ако не се съобразят с факта че на него му трябва повече време за подготовка за среща от такова ниво ...
  • 17 ЩИТ

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Боксьорчетоо":

    Минусите вече са 33..Просто трябва да мине 5 часа и да се преберат сериозните хора които работят и които се трудят.Като мине 5 часа винаги детските мнения почват да получават много минуси.Същото се получава и в раздела "КОНФЛИКТ".Мислете малко с тия глави.Този престъпник е МИЛИОНЕР.Той не е истински Българин.Както казах по-цел ден се вози в Джип Бентли Бейтайга с 3ма охрана и му дреме общо взето.Радва се на беззаконието и свободата която ДЕМОКРАЦИЯТА и КАПИТАЛИЗЪМА дават на БОГАТИТЕ..Като не беше Демокрация и капитализъм КОБРАТА отдавна да си е бил шута от тая държава с Милионите си.Човек ако найстина обича държавата си което в днешно време го има само в Северна Корея ще напарви нещо за нея след като натрупа така чаканото с години богатство.Кобрата се тъпче по цял ден с деликатеси и бездейства, ходи по жени и дава хиляди за нови автомобили.И защо построй боксовата зала до МОЛ ПАРАДАЙС!?За да стимулира позатихналото мутренско движение.В ЗАЛАТА МУ ходят само дебели мутри на събрание да се види кой е с по луксозна кола! В залата му не се толериран младежи които са възпитани учат и в същото време искат да се занимават със спорт.А обратното МЛАДИТЕ които посещават залата му са връзкарчета,синове на милионери, друсат ,пият,ходят по жени и правят глупости.И треньорите са му лошо качество хора.Питайте треньорите от преди 90-та какви качества трябва да има един боксьор.Такива качества не притежава нито Кобрата нито и трениращите в мутренската му "зала".

    Коментиран от #19

  • 18 Борисов

    4 0 Отговор
    А бе да излезе нашия и да му разбие мутрата а не да прави стойки тип розово фламинго,като с Кличко,ако му стиска да се боксира с тази машина а ние ще сме горди,какъвто и да е изхода от мача важното е и той да е на ринга,иначе ще излезе,че нещо ни е страх!И да не забравя,какво е казал Левски-Ако спечеля, печеля за цял народ — ако загубя, губя само мене си!!!
  • 19 майната

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "ЩИТ":

    ..браво човек,абсолютно точен коментар с изключение за Северна кореа,там НЕ могат да не си обичат страната,щото им пада главата....,ако се отворят границите и един кореец няма да остане..
    Обичам всичко българско и родно,Кобрата също го уважавам до някъде,но като цяло си е проста мутра,свикнал да се бие по баровете и да простее по цял ден.Всичките му претенденти са доста слаби и посредствени.Не съм от София,но доста хора пишат че ходел по баровете и по улиците като бащения и се държал като мутра(каквато всъщност е),това не е спортист,боксьор.