Last news in Fakti

30 Август, 2017 16:50 1 417 0

Лудогорец с първи трансфер при Херо

  • форстър-
  • лудогорец-
  • защитник-
  • трансфер-
  • херо

Разградчани се подсилиха с опитен бразилец

Лудогорец с първи трансфер при Херо - 1
Снимка: БТА/АР

Един от най-добрите чуждестранни защитници в първенството на Украйна и доскорошен капитан на Заря (Луганск) - Рафаел Форстър, подписа договор с Лудогорец. Освен на украинския тим централният бранител е носил екипа и на елитния бразилски Гояс.

Форстър вече е в България, като мина успешно медицинските изследвания. Той ще бъде представен официално пред медиите от старши треньора Димитър Димитров в четвъртък в 14:00 часа на стадион "Лудогорец Арена" в Разград.

"Трансферът в Лудогорец е предизвикателство за мен. Надявам се да помогна на отбора в борбата му за титлата на България и в групите на Лига Европа", бе първият коментар на бразилския централен защитник.

Форстър има опит в европейските клубни турнири, след като бе неизменен титуляр в Заря при участието на тима в групите на Лига Европа през миналия сезон. Очакванията на спортно-техническия щаб на Лудогорец са той да вдигне класата в отбранителната линия на отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА