1 Септември, 2017 09:51 2 792 2

Хубчев: Съдията бе неадекватен!

  • хубчев-
  • българия-
  • швеция-
  • съдия-
  • световна квалификация

"Този отбор може да живее само с пълно себераздаване и здрави единоборства", заяви селекционерът

Хубчев: Съдията бе неадекватен! - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на България Петър Хубчев бе умерен в изказванията си след успеха с 3:2 над Швеция. Успехът е първи над този съперник от 50 години, а освен това запази шансовете ни за класиране на Мондиал 2018. На 3 септември „лъвовете“ гостуват на Холандия.

Хубчев бе изгонен на трибуните от съдията още в първите минути на срещата с Швеция.

„Аз съм казвал и друг път. Този отбор може да живее само с пълно себераздаване и здрави единоборства. Така бе днес и то срещу съперник, който е силен точно в това“, започна Хубчев.

„Нужни са поредица от такива мачове на това ниво, за да кажем, че имаме отбор и изграждаме нещо“, продължи селекционерът на България.

„Отдавам разликата при гостувания и домакинства на манталитета ни. Не мога да обещая успех над Холандия. А и освен това винаги имаме проблеми при два такива мача в кратък срок“, завърши специалистът.
“Еуфорията няма как да ги обземе, гаранция. Там ми е силата. Няма да им позволя просто. Сега всичко ще ни бъде трудно срещу Холандия - възстановяване, пътуване, тежък противник, тежък мач”, допълни още наставникът на “трикольорите”.

“Този път ще си позволя да коментирам съдиите - безобразен. Който ще да е, какъвто ще да е. Кои сме ние, че да имаме претенции, но чак така да се подиграват с нас… До 20-ата минута вече беше казал на двама души, че ги гони, даде дузпа и други 2-3 фаула. Въпреки съдията обаче постигнахме тази победа”, скочи Хубчев на Талиавенто.

“Не правим никакви сметки. Колкото и клиширано да е, играем мач за мач. Не съм дошъл със задача класиране, друга ми е целта. Започнем ли да изпълняваме замислените неща, ще дойдат и точките, и класиранията. Чух обидни скандирания по адрес на БФС, но ние трябва да бъдем обединени. Все по-малко обиди и все повече хора ще идват на стадиона с такива мачове”, завърши Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Видял и друго

    2 0 Отговор
    КоментарИгра на махленски отбор! Пълно безсилие и много късмет! Тактика: ритай топката подалеч от вратата! И все пак: Честито! В историята остава резултата! Успех и срещу Холандия, в криза са,можем!