3 Септември, 2017 05:15 1 073 0

Диего Коста все пак остава в Челси

  • коста-
  • картотека-
  • челси-
  • конте

"Сините" от Лондон картотекираха нападателя

Диего Коста все пак остава в Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Бъдещето на Диего Коща продължава да е обвито в мъгла. "Daily Mail" разкри, че тази вечер нападателят на Челси е бил включен в картотеката на "сините" за Висшата лига. Паралелно с това се водят преговори за трансфер на бразилеца с испански паспорт в Атлетико Мадрид. Шансовете да се стигне до сделка са малки, а до затварянето на трансферния прозорец в Испания остават малко повече от два часа.

Самият футболист настоява да премине в Атлетико, макар че няма да има право да играе за "дюшекчиите" до зимата заради наказанието на мадридския клуб.

Мениджърът на Челси Антонио Конте не иска Коща в състава си. Играчът пък изобщо не взе участие в подготовката на английския шампион. 28-годишният голмайстор отказа да се върне в Лондон и беше глобен с около 300 000 паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА