3 Септември, 2017 11:24 1 608 0

Моци разкри защо скочи на фен

  • моци-
  • румъния-
  • фен-
  • скандал

Няма как да остана безучастен, когато някой проклина мен и семейството ми, отсече защитникът на Лудогорец и Румъния

Моци разкри защо скочи на фен - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на Лудогорец и националния отбор на Румъния Козмин Моци изрази съжаление за скандала, който предизвика след световната квалификация с Армения (1:0). Както е известно, след последния съдийски сигнал бранителят потърси саморазправа с фен, дръзнал да го псува и проклина през целия двубой.

"Съжалявам за реакцията си. Напрежението от мача беше много голямо и бях изнервен. Не мога обаче да остана безучастен, когато някой проклина мен и семейството ми. И то, защото съм играл в Динамо (Букурещ). Недопустимо е да се случват такива неща на мачове на националния отбор на Румъния. Същият този, който не спря да ме псува, заплаши мой съотборник. Този човек имаше проблем с всички от Динамо".

"Извинявам се на всички фенове, съотборници и ръководители. Не мога обаче да се извиня на този, който ни ругаеше. Заради него и още 10-15 човека се стигна до тази неприятна ситуация".

"Ще разбера, ако от федерацията ме глобят. Грешка беше, че отговорих на провокацията. Пак казвам обаче - няма да се извиня на виновника за всичко това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА