Last news in Fakti

3 Септември, 2017 16:00 1 586 2

Робен: Бием България и сме в играта

  • робен-
  • българия-
  • холандия-
  • шансове-
  • световна квалификация

Ако спечелим оставащите си три мача, съм сигурен, че ще се класираме

Робен: Бием България и сме в играта - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на холандския национален отбор Ариен Робен показа убеденост в победата над България и допълни, че успех над нашите в Амстердам ще изстреля "лалетата" сред фаворитите за класиране.

Ветеранът призна за загубата от Франция, че "петлите" просто не са били по силите на Холандия, но подчерта, че останалите три отбора - България, Беларус и Швеция са преодолими.

"Шансовете ни да попаднем сред финалистите на световното първенство са все по-малки, но аз вярвам в тях. Ако спечелим оставащите си три мача, съм сигурен, че ще се класираме. Вярвахме, че може да бием им Франция като гост, но те просто бяха прекалено добри в тази среща, а ние нямахме и късмет. Нещата не ни се получаваха особено добре. Останалите противници са по силите ни. Трябва ни само една победа, която да ни подейства като стимул, и ще тръгнем нагоре", коментира Робен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българи Чалгари

    3 0 Отговор
    Ех, че гордост да бият България - спрете чалгата на националите и ще излязат депресирани от съблекалнята )))
  • 2 Шпек Салам Народен

    1 1 Отговор
    Много си духовит.