5 Септември, 2017 12:57 2 294 2

Защо Бербатов избра Индия?

  • бербатов-
  • индия-
  • мюлестийн-
  • керала бластърс

Голмайсторът амбициран да радва феновете на Керала Бластърс

Защо Бербатов избра Индия? - 1
Снимка: БТА/АР

Димитър Бербатов даде интервю за индийската версия на авторитетния сайт Goal.com, в което обясни защо е избрал точно Индия за продължаване на кариерата си. Голмайсторът говори за трансфера си в Керала Бластърс, за ролята на треньора Рене Мюлестийн и за страстните индийски фенове, към които отправи големи обещания. Както е известно, Бербо е работил със специалиста в Манчестър Юнайтед, а след това и във Фулъм.

"Треньорът беше важният фактор. Разговаряхме по телефона и той ми обясни, че иска да работи отново с мен. Знаейки как гледа на футбола, не беше трудно да взема решението. Разбира се, Керала Бластърс показваше, че ме иска много, постоянно контактуваха с моя агент. Мюлестийн демонстрираше уважение и това бе достатъчно да ме убеди, че трябва да приема това предизвикателство", коментира Бербатов.

"С Мюлестийн ще работим заедно за трети път. Познава ме много добре и знае как обичам да играя футбол, от какво се нуждая в тренировките, за да се чувствам добре и да бъда в най-добрата форма за моите години. Спечелихме трофеи заедно, така че се надявам да донесем такъв и на Керала", амбициран е българският нападател.

Бербо говори и за сходствата между Сър Алекс Фъргюсън и Рене Мюленстийн - "Двамата много обичат футбола, искат да печелят всеки мач. Да работиш със Сър Алекс е чудесен начин да учиш за футбола, да прихванеш победния манталитет и съм сигурен, че Рене е напълно подготвен за предизвикателствата пред него."

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед е наясно, че очакванията на феновете на Керала към него са огромни. "Когато пълниш стадиона всеки път с повече от 50 хиляди фенове, тогава трябва да им даваш нещо специално. Винаги опитвам да играя красив футбол, винаги искам да побеждавам и ще дам всичко от себе си да го правя с моя нов отбор."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мигел

    0 1 Отговор
    Избра Индия защото е долен продажник,за пари и в Главорез ИДИЛ ще отиде да рита ,но да помогне на младите в националния-не иска!Бербата е жалък продажник и не му пука за България,гледа на нас като място за изкарване на допълнителни доходи ,а не като родина!Да си седи с мангалите в Индия,там е мястото на платените продажници,вече е циганска звезда да пишат за него в Индия ,имаме толкова млади и добри футболисти,пишете за тях не за този еничар!
  • 2 мitko karatista

    0 1 Отговор
    Той само там може да си намери отбор,за това е там. Не ,че много му харесва,просто толкоз си може,нивото му е за отбори от Индия,Пакистан,Шриланка ... Факт!