Last news in Fakti

5 Септември, 2017 13:58 1 965 0

От Барселона: Не трябваше да вярваме на Неймар

  • бартомеу-
  • барселона-
  • меси-
  • неймар-
  • преподписване

"Меси ще преподпише с нашия клуб", заяви Хосеп Мария Бартомеу

От Барселона: Не трябваше да вярваме на Неймар - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу за пореден път заяви, че няма проблеми с преподписването на договора на Лео Меси. Петкратният носител на Златната топка се разбра за ново споразумение още преди два месеца, но по неясни причини подписът се бави. Това породи спекулации, че аржентинският гений възнамерява да напусне "Камп Ноу" като свободен агент през следващото лято, а новата му дестинация ще е Манчестър Сити. "Меси ще продължи контракта си и скоро ще се появи протоколната снимка", увери Бартомеу.

Относно напускането на Неймар в посока ПСЖ за рекордните 222 милиона евро, силният човек при каталунците заяви: "Допуснахме голяма грешка, че се доверихме на него и баща му. Но тръгването на Неймар е възможност да се върнем към отборната игра и инвестирането в юношите ни", добави Бартомеу, който търпи куп критики за трансферното лято на Барса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА