Last news in Fakti

7 Септември, 2017 02:45 1 444 0

Ювентус и Бешикташ не могат да се разберат

  • бешикташ-
  • ювентус-
  • лихтщайнер-
  • трансфер

Турците се надяват скоро да уредят Стефан Лихтщайнер

Ювентус и Бешикташ не могат да се разберат - 1
Снимка: БТА/АР

Турският шампион Бешикташ и Ювентус все още не могат да се разберат за десния защитник Стефан Лихтщайнер. Преговорите между двата клуба продължават, като според NTV spor двата клуба са близо до разбирателство. Трансферният пазар в южната ни съседка затваря в петък.

Наставникът на "черните орли" Шеньол Гьонеш държи да се подсили с нов десен бек, след като Андреас Бек бе продаден на Щутгарт. В същото време швейцарският ветеран не попада в плановете на Масимилиано Алегри и не бе картотекиран за груповата фаза на Шампионската лига.

Лихтщайнер се надяваше да си върне титулярното място при "бианконерите" с напускането на Дани Алвеш, но Юве привлече Матия де Шилио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА