7 Септември, 2017 15:58 973 0

Чембърлейн: Избрах Ливърпул заради Клоп

  • окслейд-чембърлейн-
  • арсенал-
  • клоп-
  • трансфер-
  • лувърпул

Крилото се вдъхновява от мениджъра на "мърсисайдци"

Чембърлейн: Избрах Ливърпул заради Клоп - 1
Снимка: БТА/АР

Юрген Клоп е бил основната причина Алекс Окслейд-Чембърлейн да избере Ливърпул вместо Челси, разкри самият футболист. Крилото на Арсенал премина при Червените в последния ден от летния трансферен период за солидните 35 милиона паунда, след като преди това отказа да преподпише с Артилеристите за по 180 000 паунда на седмица.

„Дори и отстрани, гледайки го през миналия сезон разбрах, че той е много интересен характер и човек, който може да бъде вдъхновение за хората дори и извън клуба“ коментира Окс.

„Вижда се страстта му и това колко гори в играта. На мен най-силно впечатление ми направи отношението му с футболистите и колко близки изглежда с тях на терена, но и извън него. Това е много важно и голямо предимство, когато искаш да прогресираш. Такива отношения с мениджъра помагат много“ добави той.

„И разбира се очевиден е начинът, по който тимът играе е нещо, което ме вдъхновява и бе основна причина затова да усетя, че това е правилното място за мен“ каза още Чембърлейн, който от вчера тренира с Червените и бе посрещнат с прегръдка от Клоп при срещата си с него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА