Last news in Fakti

8 Септември, 2017 13:29 786 0

ЦСКА се размина с бразилски нападател

  • цска-
  • атлетико паранаензе-
  • делаторе-
  • трансфер

"Червените" не се разбраха с Атлетико (Паранаензе) за Гилерме Делаторе

ЦСКА се размина с бразилски нападател - 1
Снимка: twitter

ЦСКА се провали в опитите си да привлече бразилския нападател Гилерме Делаторе в последния ден от трансферния прозорец в България. "Червените" не са успели да се разберат с клуба на играча - Атлетико (Паранаензе) за начина, по който той да бъде взет.

На "Армията" искали Делаторе да премине в тима под наем, но това не се харесало на бразилския клуб и така до сделка не се стигнало. Гилерме бил на челно място в списъка за нови попълнения на "армейците", пише "Тема спорт".

В ЦСКА ще се опитат да привлекат нов нападател през зимата, а дотогава ще използват тримата налични - Фернандо Каранга, Кевин Кубемба и Милчо Ангелов. При нужда на върха на атаката може да действа и Густаво Кулма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА