8 Септември, 2017 16:56 2 799 5

Домусчиев е недоволен от Херо

  • домусчиев-
  • херо-
  • яд-
  • форма-
  • лудогорец-
  • левски

Шефът избеснял след второто поред шампионатно равенство

Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев е избеснял от равенството 0:0 срещу Левски на "Герена" и най-вече от трагичната игра на отбора си. Както е известно, "орлите" играха почти цяло полувреме с човек повече, след като Божката Митрев бе изгонен с директен червен картон, но въпреки това не успяха да стигнат до победата и трите точки. Това е второ поредно шампионатно равенство за Лудогорец след 1:1 с Пирин в Разград.

Лудогорец дори можеше да загуби срещата срещу Левски, ако не беше подпрян от съдията и Обертан не беше направил голям пропуск в края на мача.

В тази връзка Домусчиев е привикал при себе си Димитър Димитров-Херо и е поискал обяснение от него за трагичните резултати на тима, които идват преди срещите за Лига Европа с Брага, Хофенхайм и Истанбул ББ. Именно в Турция след седем дни е първата среща на тима, което сериозно притеснява Домусчиев, тъй като орлите са в отчайваща форма и вече сдадоха първото място на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    15 1 Отговор
    Кире гела не е свикнал нещо... Ше му се наложи....
  • 2 Кирил Пухчдв

    7 2 Отговор
    НЯМА КАКВО ДА СЕ ЧУДИ КИРО ... ХЕРО ВИНАГИ ИГРАЕ ЗА НУЛА НА НУЛА.... И АКО СЪДЯТА БУТНЕ АВАНТА
  • 3 гост

    10 2 Отговор
    както винаги пристрастни журналистчета пишат. Трябваше да бъдат изгонени Вутов и Панайотов, но никой не го обсъжда, а междуфпрочем кво правеше красен кралев при левски, ама те съдиите не зависят ама въобще от спортния си министър.
  • 4 abv

    7 6 Отговор
    Чиста дузпа за Левски в началото на мача. Вижте повторението. Само съдията се направи на ударен за да помогне на селския отбор Лудогорец. След като спечелиха толкова милиони по-миналата година не направиха никакви инвестиции и се сринаха , подобно на Левски в годините на Тодор Батков. Лудогорец няма да стане голям отбор дори 10 пъти да стане шампион подред в това измислено първенство. Фалшиво създадената висша лига на принципа ти имаш пари вземаме те , ти нямаш отиваш в Б група не може да ддоведе до резултати. Да не говорим, че БФС призна за легитимен отбор , който УЕФА не признава. Сещате се за кой отбор със собственик бевш борец говоря.
  • 5 топката

    8 0 Отговор
    Голяма грешка направи като махна Дерменджиев, а сега бягай да го търсиш!