Last news in Fakti

9 Септември, 2017 19:03 13 248 22

Българинът, за когото у нас почти никой не знае, а е суперзвезда в САЩ

  • българин-
  • кеч-
  • суперзвезда-
  • сащ-
  • александър русев-
  • мирослав барняшев-
  • wwe

Александър Русев - българският кечист, покорил Америка

Може би не са много българите, които знаят кой е Александър Русев, но именно той е най-известният българин в САЩ в момента. За него разказва Нова телевизия.

Близо 3 милиона души всяка седмица го гледат само по телевизията. Още хиляди са на стадионите по време на мачовете му. Русев се превърна в реалити звезда - една от звездите на развлекателния спорт отвъд океана. Въпреки това, в България малцина знаят кой е той.

Русев, чието истинско име е Мирослав Барняшев е една от звездите на WWE – най-популярната платформа за развлекателен кеч. У нас тя набира популярност в началото на новия век, като и досега се помнят имената на известни кечисти като Скалата, Трите хикса, Леденият Стийв Остин и други.

„В момента, в който видях Хълк Хоган, знаех, че искам да съм като него. Винаги съм искал да съм голям”, разказва той.

„Налагаше ми се да се бия за Русия. От чиста гордост ми беше неприятно. Те не знаят къде е България, мислеха, че е в Южна Америка. В крайна сметка сме актьори, така че го правех”, каза още Русев.

На ринга среща и съпругата си Си Джей, която в сценария е мениджърът на Русев – рускинята Лана. За съпругата си той сподели, че първо са били добри приятели. След това се женят два пъти. Едната сватба е традиционна – в България, а другата била в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Vasik Atanasova

    44 42 Отговор
    българин а се бие за русия

    и после се оправдава
    американците добре знаят къде е България
    от ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРИН ДАН КОЛОВ
    ТОВА Е ИСТИНАТА
    И ТОЙ Е БИЛ ИСТИНСКИ КЕЧИСТ
    А НЕ ШОУМЕН
    КВО МИ ГО ХВАЛИТЕ ТОЗИ
    ТОЙ Е ОТИШЪЛ ТАМ ЗА ПАРИ
    И Е ПРЕДАТЕЛ ЩОМ ИГРАЕ ЗА РУСИЯ

    Коментиран от #11

  • 3 Shmeker

    40 7 Отговор
    Бат Сашо го знаем как да не го знаем. Просто вие не пишете за него.
  • 4 Иванчо

    25 52 Отговор
    Бие се за Русия и е женен за рускиня. Е.ати българина. За мен е дупедавец.

    Коментиран от #6

  • 5 сойкаПЕИСМЕХУЛКА

    41 30 Отговор
    Е каква звезда па е тоя? Акробат в Американски цирк???
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шампиона

    50 16 Отговор
    Прост народ слаба държава..Момчето прави реклама на страна ни и на нас, защото тъпите американци не знаят къде въобще е Европа, камоли България..А вие тук сте застанали и плюете..Може да е театър или каквото там го наречете, но Мирослав от този театър е станал милионер и то по честен и почтен път, а вие стойте и плюйте тука от мизерията в която сте обградени..И да, наложи му се да играе руснак, защото все пак предаването е Американско и трябва да се насажда умраза срещу Русия и руснаците, като цяло..Но вие сте ограничени и не разбирате абсолютно нищо..

    Коментиран от #12

  • 9 ХЕРКУЛЕС

    24 18 Отговор
    Шампионе , значи момчето е станало милионер в страната на "тъпите"
    американци . Така ли !? Омразата идва от вас комунисти ,
    социалисти и тем подобни болшевики. Никой не се ражда с инстинкт за омраза .Тя се научава или втълпява по късно за да се оправдае мизерията и изостаналостта на простия народ и слабата държава!
    На Александър Русев успех на ринга
  • 10 реалист

    7 20 Отговор
    коментарите 8 и 9 си ги е писал самия предател Мирослав Барняшев-руснака.ама то какво да се очаква от хора напуснали България т.е.-национални предатели
  • 11 Morgoth

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Vasik Atanasova":

    Всъщност той не се бие за Русия и изобщо не се бие. Кеча е актьорска игра, а образа който гради нашето момче е на руснак. Ясно е защо продуцентите са решили, че имат повече полза от руснак отколкото от българин.

    Коментиран от #16

  • 12 Иво

    6 12 Отговор

    До коментар #8 от "Шампиона":

    Играел за русия ами той е предател.Това е точната дума.

    Коментиран от #13

  • 13 Morgoth

    9 6 Отговор

    До коментар #12 от "Иво":

    Би ли нарекъл наш актьор предател, затова че играе руснак в американски филм?
  • 14 ХЕРКУЛЕС

    8 5 Отговор
    Е.ати лицемерието българско . Бил предател и незнам си какво . Ами в
    близкото минало един от най- големите в класическата борба феноменалния Армен Назарян , като се бореше за BG с българско гражданство и печелеше златни медали и шампионски титли ,някой от
    вас да го упреквал в предателство !? Не , нали ? Всички сте се гордеели с неговия талант и постигнати успехи като българин , а не като арменец .
  • 15 Руски тролак

    4 5 Отговор
    Значи ,комент 9 е изчерпал темата ,другото са професоро-комуниститески празни тъпи никомуненужни приказки.
  • 16 Vasik Atanasova

    7 4 Отговор

    До коментар #11 от "Morgoth":

    ТИ НА КОЛКО ГОДИНИ СИ ВЕ МЪНИК
    ЧУВАЛ ЛИ СИ КАКВИ КЕЧИСТИ Е ИМАЛА БЪЛГАРИЯ
    КЕЧА Е ЖЕСТОК СПОРТ
    ГЛЕДАЙ ФИЛМА ДАН КОЛ КЕЧ
    И ЩЕ ВИДИШ КАКЪВ БЪЛГАРИН Е ИМАЛА БЪЛГАРИЯ
    ИЗРИЧНО КАЗВАШЕ И ДА ПИШЕ НА АФИША ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН
    ТИ СИ ОТ ОНЕЗИ МОМЧЕНЦА КОИТО ГЛЕДАТ КЕЧ МАНИЯ
    ЦИРКАДЖИЛЪК
    И ПОНЕЖЕ СИ МАЛЪК А ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЩЕ ТИ КАЖА И НА ТЕБЕ
    И НА БАТИ ТИ САШКО ОЩЕ ЕДИН ГОЛЯМ КЕЧИСТ
    СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН БЪЛГАРИН
    И ТОВА Е АНДРЕ ГИГАНТА ПУСНИ СИ ГЛЕДАЙ
    КАК ИГРАЕ ДАЖЕ И С ЛЮБИМИЯ НА САШКО ХЪЛГ ХОГАН
    АМА ТОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА НЕГО А ПАК ХВАЛИ АМЕРИКАНЕЦА
    ИГРАЕ ЗА РУСИЯ ЗАЩОТО МУ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ
    И Е ПРОДАЖЕН
    ЗАЩО ПУЛЕВ НЕ ИГРАЕ ЗА НЕМЦИТЕ ИЛИ ЗА РУСНАЦИТЕ
    ЗАЩОТО Е ПАТРИОТ !!!
  • 17 босе

    2 5 Отговор
    Всеки има право да се самоопредели-българин или руснак,гей или нормален...момчето си е оправило живота,има си цел....пътищата към нея са оправдани!!!
  • 18 Иван Господинов

    4 4 Отговор
    За каква Русия се бие бе шматки? Това да не е олимпийски спорт. Това е развлекателен спорт. Такъв му е сценичният образ определен от кеч федерацията. Все едно да кажат Русев представляващ България .....ъъъъъ една малка държава на Балканите ...ъъъъъ до Турция .... да точно така държавата Пуйка ...и това не знаете ? Ами на края на Европа ... това е континент не е държава там има много държави една от които е България. И пак никой няма да сгрее за кво иде реч. Пък така руснак значи е от лошите и трябва да е някакъв подъл и долен ама много як кучи син на който америка да срита задника. Та за това го играе руснак ако не сте схванали за к'во иде реч значи сте поне равно тъпи на средно статистически американец
  • 19 WWe

    3 1 Отговор
    Бастуни, вече си играе с българския Флаг. В началото беше нагласено че е руснак. Статията не е пълна. Скоро имаше флаг двубой с Джон Сина, и познайте с кой флаг си игра...Коментирате ама не се интересувате. Коне с капаци половината :D :D
  • 20 Тодоров

    0 0 Отговор
    Струва ми се, че статията не е съвсем коректна. Преди време чужда статия за нашия българин, в която се казваше, че по сценария на борбите, всъщност го представят за руснак. И винаги го бият, за което естествено си получава парите. Нормално е американците в Америка да бият "лошите" руснаци. А след спомена за великия Дан Колов, едва ли американците искат втори подобен българин на кечитския ринг.
  • 21 Nameless

    1 1 Отговор
    Искам само да вметна, той никога не е играл РУСНАК, не говорете без да знаете. Наричат го Bulgarian Brute. В сценария е женен за рускиня, която му е мениджър и го кара да се "бие" за Русия, но той излиза на ринга като развява Българския флаг, и говори на български, много рядко на развален Английски. Следвайки логиката на сценариите в това предаване ролите периодично се менят - положителна, отрицателна и полсе пак. Той започна като отрицателен персонаж (биещ се за русия) сега следва положителен образ - да се отрече от Русия. Не всеки ден се вижда 150 килограмов почти 2 метра човек, който ползава муай тай хватки пправи задно салто... :)
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.