Last news in Fakti

12 Септември, 2017 12:27 726 1

От ПСЖ: Други клубове даваха повече за Мбапе

  • мбапе-
  • псж-
  • оферта-
  • ал-хелайфи

"Убедихме го с проекта ни", заяви Насър Ал-Хелайфи

Много клубове са предлага повече пари на Монако за френската сензация Килиан Мбапе. Това заяви президентът на ПСЖ Насър Ал-Хелайфи, но не разкри имена. В последния ден на трансферния прозорец парижани уредиха 18-годишния талант под наем, а следващото лято са длъжни да платят на монегаските 180 милиона евро и да го откупят.

"Имаше голяма конкуренция. Много клубове предлагаха повече от нас. Ние обаче го убедихме да избере с ПСЖ за проекта, който му предложихме. Той не е само французин, парижанин е и отборът му е в сърцето. Килиан искаше да остане в родината си и да играе в Шампионска лига. Сега иска да пише история с ПСЖ", заяви босът на "принцовете".

Името на Мбапе беше свързвано още с Реал Мадрид, Арсенал, Манчестър Сити и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3395

    0 0 Отговор
    6 клас! Как успя бе човек?