12 Септември, 2017 12:57 1 299 2

Кокала за Роси: Неадекватен е!

  • кокала-
  • велев-
  • роси-
  • смени-
  • неадекватност-
  • левски

"Смените му нямат никаква логика", заяви бившият треньор на "сините"

Бившият треньор на сините Емил Велев заяви, че е видял доста слабости в играта на сините срещу Ботев.

"Липсваше ентусиазмът от предишните двубои, нямаше креативност и ефективност в атаките", каза Кокала.

"През второто полувреме Ботев стигна заслужено до победата. Успехите, които натрупа Делио Роси са срещу отбори, които са доста под нивото на Левски. Тази загуба дойде навреме, за да се събудят хората и да осъзнаят, че е нужно все още време. В Левски има много футболисти, но са малко играчите. Мога да отлича единствено Обертан. Мапуку също донякъде вдигна нивото. В последните два мача виждаме, че Делио Роси прави неадекватни смени", допълни Велев, цитиран от „Тема спорт”.

"Жорди Гомес засега не може да покаже това, което знае. Не мога да кажа, че Левски мачка отборите, те по-скоро изчакват и се прибират. Това може би е тактика на Роси, която обаче на мен не ми харесва. Безспорно Левски играе по-добре от миналата година. В следващите мачове очаквам да бъде по-добър", каза още Кокала.

"Не може причината за загубата да бъде умората. В Европа играят през три дни мач, така че това не може да бъде оправдание. Мапуку беше един от най-активните вчера, но незнайно защо бе сменен", завърши треньорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иванчо

    1 0 Отговор
    Защо така заблуждавате хората с такива заглавия, които не отговарят на истината ?