14 Септември, 2017 05:13 1 043 1

Фен на Селтик се опита да ритне Мбапе (ВИДЕО)

  • мбапе-
  • фен-
  • ритник-
  • нахлуване

Запалянкото нахлу на терена, но бе заловен

Фен на Селтик бе арестуван, след като нахлу на терена и се опита да ритне една от многото звезди на Пари Сен Жермен - новото попълнение Килиан Мбапе, по време на мача между “детелините” и френския тим от Шампионската лига във вторник вечерта. ПСЖ разгроми съперника си с 5:0, а 18-годишният Мбапе реализира второто попадение в двубоя.

Инцидентът стана малко преди края на първото полувреме, като фенът се насочи директно към Мбапе с намерението да го ритне. Запалянкото бе освиркан докато органите на реда го ескортираха от “Паркхед”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    0 0 Отговор
    Сега като полежи няколко дни в ареста и бъде осъден за футболно хулиганство, ще плати няколко хиляди паунда и ще се прости за поне 5-10 години с футболините стадиони. Изначално британците се славят с ниското си ниво на интелигентност, но поне законите ги има и са работещи. За това и съществуват като нация, за разлика от бълХария и нейния чалгаро-ракиен народ!