Last news in Fakti

14 Септември, 2017 15:26 882 1

Делио Роси наложи наказателни тренировки

  • роси-
  • левски-
  • наказателни тренировки-
  • отношение

Италианецът красноречиво обяснил на играчите, че няма да търпи несериозно отношение

Треньорът на Левски Делио Роси е бил бесен на футболистите на Левски по време на вчерашната сутрешна тренировка. Италианецът, който започна да възражда „сините“, се ядосал на видимо несериозното отношение към заниманието и веднага сменил тона, пише „Меридиан Мач“.

Роси назначил нова тренировка надвечер, която се явила като наказателна. Нервите на спеца не издържали и събрал играчите в кръг, след което разпалено им обяснил, че няма да търпи подобно отношение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 камбур

    0 1 Отговор
    айде и тоя е пътник...що реши, че за родните футбалери има нещо по-важно от чалготеките, фейбук и татусите, не знам. Скоро ще се появи "напрежение в съблекалнята" и симулативна игра и Делчо ще е поредния изгонен от краварника.