14 Септември, 2017 15:58 771 0

Гуардиола: Играхме все едно сме вкъщи

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • фейенорд-
  • шампионска лига

"Ранният гол много ни помогна срещу Фейенорд", призна мениджърът на Сити

Мениджърът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, бе доволен от победата с 4:0 като гост на Фейенорд на старта на Шампионската лига.

"През миналия сезон не спечелихме нито едно гостуване в Шампионската лига и в навечерието на този мач си поговорихме за това. Ако искаме да направим стъпка напред, трябва да постигаме добри резултати не само у дома, но и на чужд терен. Днес играхме наистина добре. Разбира се, ранният гол много ни помогна. Още не сме постигнали нищо и ни предстои много работа, но тази победа беше важна и ни дава увереност", каза Гуардиола.

"Най-важното нещо за успеха е нивото на футболистите. Добрият треньор се обляга на качествата на своите играчи. Манчестър Сити свърши отлична работа на трансферния пазар и привлече петима футболисти, които ще са ни от голяма полза. Същото правят Пари Сен Жермен, Барселона и останалите грандове. За нас беше хубаво, че съумяхме като гост да играем със същата преса и същото настроение в атака, както у дома. Освен това, не позволихме на домакините да контраатакуват опасно", доволен бе мениджърът на Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА