Last news in Fakti

16 Септември, 2017 05:18 877 0

Верати: ПСЖ може да спечели Шампионска лига

  • верати-
  • псж-
  • шампионска лига-
  • селтик-
  • нападатели

Италианецът похвали нападателната мощ на своя тим

Халфът на ПСЖ Марко Верати вярва, че отборът има качествата да спечели трофея от Шампионската лига. Парижани започнаха устремно надпреварата и успяха да постигнат категоричен успех с 5:0 при визитата на Селтик.

"Това бе една перфектна вечер за нас", обяви той, цитиран от "Газета дело Спорт".

"Знаем, че спечелването на Шампионската лига е една от нашите големи цели и ако играем по този начин можем да стигнем далече в турнира. Мисля, че ние сме един много добър отбор и имаме страхотен колектив, който много трудно ще бъде победен. Имаме голям късмет, че притежаваме такива нападатели като Неймар, Мбапе и Кавани. Определено нашата атака е една от най-добрите в света".

"Това е много важен ресурс при гоненето на високи цели. Срещу Селтик и тримата действаха смъртоносно. Определено мисля, че имаме всичко нужно, за да спечелим Шампионската лига".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА