Last news in Fakti

16 Септември, 2017 12:58 1 175 1

Роси: Ще мине време докато подобря Левски

  • роси-
  • левски-
  • септември-
  • подобрение-
  • тактика

"Трябваше да решим мача по-рано", заяви италианският специалист

Треньорът на Левски Делио Роси се изказа критично след успеха с 2:0 над Септември на "Герена". Той заяви, че "сините" са действали тромаво в предни позиции и добави, че ще работи върху този аспект.

"Хареса ми, че владеехме инициативата, но играхме бавно. След почивката повишихме оборотите и се получи друг мач. Не бяхме много компактни и трябва да работим върху това. Исках да затворим мача много по-рано, но не се получи. Тактиката е такава, защото аз искам – обърнати крила, които да навлизат навътре, не да центрират. Доста време ще е нужно, за да заиграе отборът така, както искам. Атаката продава билетите за мачовете, защитата печели трофеи", заяви Роси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6788

    4 4 Отговор
    Роси,
    левскарите ще те изгонят преди да подобриш Левски/тук е така/.