Last news in Fakti

17 Септември, 2017 01:00 1 147 1

Моуриньо: Ще сме силни и без Погба

  • моуриньо-
  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • контузия

"Не знам колко дълго ще отсъства", призна Специалния

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че все още няма никаква представа колко дълго ще отсъства Пол Погба от терените, но вярва, че отборът ще се справи и без него. Французинът се контузи срещу Базел и по последни информации ще бъде аут от терените поне за 4 седмици, но Специалния призна, че изобщо няма идея колко ще отсъства.

"Не знам, просто не знам колко ще отсъства. Това е мускулна контузия", каза мениджърът на Юнайтед преди предстоящия мач срещу Евертън, цитиран от "Скай Спортс".

"За мен нещата са прости и обективни и те са, че аз няма да мога да разчитам на него през този уикенд. Той със сигурност ще е аут за него. Не знам колко още мачове ще пропусне по простата причина, че не мисля толкова напред за бъдещето, а единствено за мача с Евертън. Имаме играчи на неговата позиция, които чакат своя шанс, така че съм убеден, че ще се справим и без него".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    0 0 Отговор
    Силни без Погба ТОЛКОВА, колкото и с него. Сиреч - гола вода!