Last news in Fakti

19 Септември, 2017 15:57 1 481 0

Войната между Неймар и Барса продължава

  • бартомеу-
  • псж-
  • барселона-
  • война-
  • неймар

"Неймар не бе честен с нас", заяви Бартомеу

Словесната престрелка между президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу и звездата на ПСЖ Неймар продължава с пълна сила. Двамата са в крайно обтегнати отношения, след като френският клуб плати освобождаващата клауза на бразилския стрелец и го привлече за рекордните 222 милиона евро. Предполага се, че и преди това те са имали сериозни разминавания в отношенията, заради което бразилецът е избрал да продължи кариерата си на "Парк Де Пренс".

Преди дни Неймар каза в прав текст, че Бартомеу е посмешище и дърпа Барса надолу, в друго интервю заяви: "Много е тъжно, че има такова ръководство. Това не са хора, които трябва да заемат тези позиции". Думите му дойдоха като отговор срещу боса на каталунците, който го обвини в лъжец.

Сега Бартомеу затвърди мнението си каза следното: "Имахме доверие на Неймар и неговите съветници. Когато един футболист иска да напусне, трябва да бъде честен. Такива бяха Алексис Санчес, Педро или Сеск Фабрегас. Пожелавам на нашите играчи всичко най-добро и не искам да навредя на никого", заяви Бартомеу, цитиран от FourFourTwo.

Босът на "Камп Ноу" има още един сериозен ребус за решаване. Той е свързан с капитана Андрес Иниеста, чийто договор изтича в края на сезона и легендата намекна, че може да напусне. "Искаме да остане при нас, той има правото сам да реши кога да си тръгне от Барса. Андрес е вдъхновение за всички и е символ на клуба. Искаме да играе тук и мисля, че скоро ще преподпише", добави Бартомеу.

Относно контузията на Осман Дембеле, който ще отсъства от терените между три и четири месеца, той заяви: "Ще се върне силен и ще ни даде това, за което го взехме. Говорихме, разочарован е, но забелязах още, че е уверен и оптимист за възстановяването си", завърши шефът на Барса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА