Last news in Fakti

20 Септември, 2017 13:26 1 000 1

Фелпс: Загубих интерес към плуването

  • фелпс-
  • плуване-
  • интерес-
  • бащинство-
  • завръщане

"Гледах световното и този път нищо в мен не трепна", призна най-успешният олимпиец

Легендата Майкъл Фелпс няма желание да се завръща в плуването като състезател, но иска да помогне на младите американски таланти да развият потенциала си и да достигнат върховете в спорта. 32-годишният Фелп, който в момента очаква второто си дете, веднъж вече се завърна в басейна, след като беше обявил края на кариерата си, но не възнамерява да го прави втори път.

Той се оттегли от спорта след Олимпиадата в Лондон 2012, но 20 месеца по-късно поднови кариерата си, а на Игрите в Рио де Жанейро през миналата година Фелпс прибави още 5 златни и 1 сребърен медал към богатата си колекция, която включва рекордните 23 олимпийски титли. Съпругата му Никол в момента е бременна в четвърти месец, а двойката вече има 16-месечен син Буумър, като мислите на легендата са насочени в друга посока.

"Наистина този път нямаме желание да се връщам. Честно казано подобни мисли ми минаваха през главата преди Световното първенство в Будапеща, но исках да видя как ще се чувствам, когато гледам този голям форум отстрани. Този път нищо в мен не трепна. Просто явно вече съм загубил интерес да се състезавам отново", коментира Фелпс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До Пинг

    3 1 Отговор
    Химкомбината спря да рабити за него и "загуби интерес" !
    Тоя и сега да го тестват, ще чупи епруветките !