Last news in Fakti

26 Септември, 2017 11:47 3 334 6

Сюлейманоглу към лекарите: Вече съм изпълнил живота си!

  • наим сюлейманоглу-
  • цироза-
  • лекар

Джобният Херкулес има остра форма на цироза и е в кома

"Не казвайте на никого, не искайте помощ от никого, не се обаждайте на никого, вече съм изпълнил живота си". Това са думите на легендата във вдигането на тежести Наим Сюлейманоглу, с които той се е обърнал към лекарите. От вчера великият спортист е в кома заради чернодробна недостатъчност.

Джобният Херкулес има остра форма на цироза и само трансплантация може да спаси живота му.

Сюлейманоглу бе в тежко състояния със същата диагноза преди около 3 години, но тогава успяха да го спасят. Забраниха му да пие, но той продължаваше, пише "Хюриет".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грос

    17 11 Отговор
    Пиел е защото се е чуствал прецакан, че е отишъл да живее с манафи!!!
  • 2 сульо ипульо

    8 0 Отговор
    И Мутлу ли и бил пиянде.та и неговият черен дроб ебил увреден.Няма го Абаджиев да ви изясни някой нещица със стимулацията на нещастните ни спортисти.Тък де!
  • 3 Хасан

    5 17 Отговор
    Пил е защото не можа да се отърве от българския манталитет който се придобива първите седем години..затова в България трябва да имаме турски училища,турски квартали,джамии...

    Коментиран от #5, #6

  • 4 сульо ипульо

    9 2 Отговор
    Хасанчо,през активната си спортна дейност,Наом не е пиел,защото,смесването на стимиланти с алкохол е пагубно.Това, обаче,с твоето изсишено от злоба мозъче,не можеш да прихванеш.МОЗЪК!!!
  • 5 Българин

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Пишиш глупости, несвързани неща с лек говор на омраза! Да ти разясня ли защо или си знаеш?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.