5 Октомври, 2017 01:00 1 030 0

Бивша звезда на Юве е близо до Интер

  • артуро видал-
  • италия-
  • байерн-
  • интер-
  • ювентус

Чилиецът може да се завърне в Италия

Бивша звезда на Юве е близо до Интер - 1
Снимка: БТА/ AP

Интер отново ще се включи в битката за подписа на Артуро Видал, който носи екипа на германския шампион Байерн (Мюнхен), съобщи „Кориере дело спорт“.

„Нерадзурите“ се опитаха да привлекат 30-годишния чилийски национал през лятото, но тогава удариха на камък. Според италианското издание сега той е дал зелена светлина за подобен трансфер.

След напускането на Карло Анчелоти се е увеличила и възможността Видал да се завърне в италианското първенство. Няколко сезона той носи екипа на Ювентус.

Интер започна силно новия сезон в калчото, записвайки шест победи от седем мача. Тимът е и с нов треньор – Лучано Спалети, който изрази надежда да върне отбора в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА