6 Октомври, 2017 14:58 957 0

Боримиров: Божинов е външен човек

  • боримиров-
  • левски-
  • тренировки-
  • божинов-
  • лозана

"Не съм поемал ангажимент към него:", разкри спортният директор на Левски

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров коментира вероятността Валери Божинов да води подготовка с Левски. Той обяви, че е поемал никакъв ангажимент към бившия нападател на „сините“, а за трансфер на „Герена“ не може да става и дума.

„Валери ми се обади, за да ме информира за неволите си в Лозана и фактът, че ще разтрогва договора си с клуба. Изобщо не сме говорили да идва в Левски, нито пък съм поемал някакъв ангажимент към него“, заяви Боримиров пред „Меридиан Мач“.

„Няма как Божинов да тренира с нас. Моите уважения към него, той все пак е външен човек. Няма как да вкарам външен човек в съблекалнята в толкова натоварен за отбора период“, допълни спортният директор на „сините“.

Както е известно, преди известно време Валери Божинов игра на „Герена“, но не се запомни с нищо сериозно. Той бе спряган за завръщане и в края на миналия сезон, преди да отиде в Лозана, но Левски взе Мапуку и Буш за атаката си и този вариант отпадна. По всичко личи, че и сега Божинов няма как да заиграе за „сините“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА