10 Октомври, 2017 13:57 572 0

Черно море иска да си върне Китанов

  • черно море-
  • китанов-
  • цска-
  • трансфер

ЦСКА може да се раздели с вратаря

Вратарят на ЦСКА Георги Китанов може да се върне в Черно море през зимата, научи „Меридиан Мач". Той е желан от ръководството на „моряците", чиито юноша е. Макар и да е роден в Благоевград, Китанов започва да тренира в школата на варненци през 2004 г., когато е едва на 9 години. Той прави своя дебют в мъжкия тим през 2012 г. в двубой с Видима-Раковски.

А след това изигра внушителните общо 110 мача за Черно море в елита. Георги Китанов бе първият трансфер в новата ера на „Българска армия" и през миналия сезон въпреки сериозните грешки, бе неизменен титуляр. След като обаче се издъни сериозно при домакинската загуба от Лудогорец във втория кръг, той бе забит на резервната скамейка за сметка на литовеца Витаутас Черниаускас.

Това положение изобщо не се харесва на Китанов и той също е навит да се върне в Черно море. Друг е въпросът дали ще бъде пуснат обратно. Заради счупения крак на украинеца Боровик, варненци останаха само с един опитен страж - Емил Михайлов. А това не отговаря на амбициите на „моряците" за по-челно класиране в Първа лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА