Last news in Fakti

10 Октомври, 2017 14:30 923 0

Рос Браун: Ferrari трябва да запази спокойствие

  • ferrari-
  • mercedes-
  • формула 1-
  • спокойствие-
  • браун

Бившият бос в отбора смята, че сезонът на Скудерията така или иначе е отличен

Бившият шеф във Ferrari, а сега ръководител във Формула 1 Рос Браун призова Скудерията да запази спокойствие, въпреки разочарованията напоследък.

Италианският тим изглеждаше много близо до титлата преди две отпадания на Себастиан Фетел в последните три старта да го оставят на цели 59 точки от Люис Хамилтън, който може да триумфира още в Щатите.

Браун обаче, който бе архитекта по време на доминацията на отбора в ерата на Михаел Шумахер, е на мнение, че не трябва да се търсят виновници за случилото се, а в тима трезво да преценят нещата.

„Преживявал съм подобни проблеми в различни отбори и зная колко болезнени са те предвид усилията, които много хора са вложили. Наистина Ferrari преживява труден момент и аз им съчувствам“ коментира Браун.

„Отборът работи под огромно напрежение, особено у дома и е нормално много хора да се обезверят. Ключът обаче е да се запази спокойствие и да се преследват непосредствените цели“ добави той.

„Каквото и да се случи във Ferrari трябва да са доволни от това, което направиха през 2017-а година, тъй като за първи път в хибридната ера Mercedes имаше съперник, който бе способен да се бори за титлата. Отдавна от Ferrari не са били толкова конкурентни и проблемите напоследък не могат да скрият този факт“ каза още Браун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА