10 Октомври, 2017 16:27 1 115 0

Холандия дава цяла област за Де Бройне

  • холандия-
  • де бройне-
  • белгия-
  • област-
  • футбол-
  • квалификация

Шеговитото предложение бе подхвърлено от министър-председателят на Холандия Марк Рюте

Министър-председателят на Холандия Марк Рюте предприе изключително нестандартен ход, с който да помогне на "лалетата" да се класират на Световното първенство в Русия. За да се случи това, "оранжевите" трябва да победят тази вечер Швеция със 7:0 в двубой от група “А”, където е и България. Рюте смята, че звездата на Манчестър Сити Кевин де Бройне може да помогне за реализирането на тази мисия. Белгийците вече се класираха за Мондиал 2018 и няма да имат нужда от най-креативния си футболист за мача с Кипър тази вечер. За да трансферира Де Бройне от единия национален отбор в другия, Рюте предложи да даде на съседите си провинция Лимбург, която граничи с Белгия.

"Разбира се, това ще бъде огромна жертва от страна на холандското общество. Хората в Лимбург са много приятни и ще ни липсват, но понякога трябва да правиш трудни решения и да определяш приоритетите. Можем да продължим и с 11 провинции", заяви Рюте на шега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА