10 Октомври, 2017 17:27 860 0

Каранга се сравни с Неймар

  • каранга-
  • неймар-
  • голове-
  • цска

Бразилецът постави пред себе си доста амбициозна цел

Доста амбициозна цел си поставя нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга, който даде интервю за бразилски спортен сайт. В него голаджията обясни, че иска да е футболистът от южноамериканската страна с най-много попадения в Европа през настоящия сезон. Конкуренция обаче му прави не кой да е, а суперзвездата на ПСЖ Неймар.

"Иска ми се да бъда най-резултатният бразилец в Европа, това би било страхотно. Да, дори и да надмина Неймар! Но сметките съм ги оставил на съпругата си. Тя ми брои головете, аз ги вкарвам. Нямам намерение да спирам. Ще продължа в същия ритъм да бележа. Многото попадения ще ми отворят вратите за някой отбор от водещите първенства в Европа. Един ден бих се радвал да направя голям трансфер. Все пак на този етап мисля за ЦСКА, стоя здраво стъпил на земята и работя всеки ден, за да постигам мечтите си", казва Каранга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА